VENSSINI PARMA PAM2410 24″/13″ велосипед NEON плав

8,999.00 ден9,999.00 ден (-10%)

На залиха

СЕДИШТЕ ЗА PAM2412
РАЧКИ НА ВОЛАН МЕГА ЦРНО жолти КРАЦИ
КРИВИ НА ВОЛАН 26″ 600X22.2X25.4 ЦРН
СЕТ В ПВЦ БЕЗ РАЧКИ КОЧНИЦИ
ПЕДАЛИ ПВЦ КЛАСИК СО ЛАГЕР
СРЕДЕН ПОГОН MTB ЦРН 22/32/42T
СРЕДНА ОСОВИНА MTB НА ШТРАФ 5S
ЛАНЕЦ MTB MAYA Z33 P6001
ОБРАЧ 24″ СИВ 36 ДУПКИ V1.24SV.
ПРЕДНА ГЛАВА MTB ЧЕЛИК ЦРНА SHUN F.
ЗАДНА ГЛАВА MTB 36R ЧЕЛИК ЦРНА SHUNFE.
SP.24X1.95 (54-507) H-826 D.J
ИНДЕКС НА ФАЗА ЦРН 14T-28T SHUN FENG
МЕНУ. СРЕД. DOWN PULL SIPO 42T
ЗАДЕН МЕНУВАЧ КИНЕСКИ НА КУКА
РАЧЕН МЕНУВАЧ A REVO SHIFT POWER SFT-30

Категорија:

Спремно за испорака во 3-5 работни дена од Северна Македонија


Информации за продавницата

  • Име на продавница: KRUSEL
  • Продавница: KRUSEL
  • Адреса: Скопје
    Северна Македонија
    1000
  • Не е пронајдена ниедна оценка за производот

продукти