Вградлив туш сет ELITE TPS-10K ХРОМИРАН

9,200.00 ден

На залиха

Вградлив туш сет ELITE TPS-10K ХРОМИРАН
Сетот е комплет со 3 функции. Целиот сет е хромиран, комплет со туш црево и туш рачка.

Спремно за испорака во 1 - 3 работни дена од Северна Македонија


Информации за продавницата

  • Име на продавница: Водомонт Буѓо
  • Продавница: ВОДОМОНТ БУЃО
  • Адреса: Илинденска бб
    Куманово
    Северен
    1300
  • Не е пронајдена ниедна оценка за производот

продукти