VMD 100 Температурен спреј

250.00 ден270.00 ден (-7%)

На залиха

VMD 100 Температурен спреј отпорен на температура до 600C
Боја со висок квалитет и висок капацитет за покривање заснована на модифицирани силиконски смоли. Отпорна на температура до 600 ° c. Совршен за завршување и / или обновување на сите површини подложени на високи температури кои не се изложени на директен контакт со пламенот, како што се печки, камини, котли, печки, канали на оџаци, скари, колектори, издувни гасови, клешти на сопирачки итн.
Производот се суши во воздухот но за правилно вкрстено поврзување, потребно е да се загрее површината на 100 ° c 10 минути.

Категорија:

Спремно за испорака во 3-5 работни дена од Северна Македонија


Информации за продавницата

  • Име на продавница: Има Попуст
  • Продавница: Има Попуст
  • Адреса: Т. Ц. СУМА
    Kumanovo
    1300
  • Не е пронајдена ниедна оценка за производот

продукти