ЗАФУ + ЗАБАТОН

2,561.00 ден3,200.00 ден (-20%)

ЗАФУ + ЗАБАТОН
Лотус Зафу и Забатон подршка за медитација со традиционални димензии овозможуваат медитација во природна положба без притисок на нозете или карлицата. Овие релаксирачки Зен перници се совршени за вашето тело и дух.

Исчисти

ЗАФУ + ЗАБАТОН

ЛОТУС ЗАФУ Димензија: Диаметар: 35cm, Висина 15cm. Навлака: Велвет

ЛОТУС ЗАБАТОН Димензија: 90x70cm. Навлака: Велвет-Полиестер

Бесплатна Достава во Македонија.

Лотус Зафу и Забатон подршка за медитација со традиционални димензии овозможуваат медитација во природна положба без притисок на нозете или карлицата. Овие релаксирачки Зен перници се совршени за вашето тело и дух.

Спремно за испорака во 3-5 работни дена од Северна Македонија


Дополнителни Информации

Бои

Црвена, Црна

Информации за продавницата

  • Име на продавница: LOTUS GENERATION
  • Продавница: LOTUS GENERATION
  • Адреса: Прилеп
    Северна Македонија
    7500
  • Не е пронајдена ниедна оценка за производот

продукти