Зошто да регистрирам продавница на imapopust.com?

КОИ СЕ ПРЕДНОСТИТЕ АКО ПРОДАВАМ ТУКА?

МНОГУ ПРОДАВНИЦИ, МНОГУ ПРОИЗВОДИ, МНОГУ ПОТРОШУВАЧИ.
ЗДРУЖЕНИ МАРКЕТИНГ АКТИВНОСТИ!

БЕСПЛАТНА ПРОДАВНИЦА

Брза и лесна регистрација на продавница
Првите 2 месеци потполно бесплатно. Голем избор на пакети за Вашиот бизнис.
Погледни пакети
icon-box-21

МОЌНИ АЛАТКИ

Секоја продавница добива можност за објавување на неограничен број производи во соодветни категории. Дефинирање на кампањи за попуст, дефинирање на цени за испорака како и врзани продажби

ТЕХНИЧКА ПОДДРШКА

Тимот од imapopust.com ќе Ви помогне во поставувањето на параметрите и ќе ви даде насоки како да ја водите продавницата.

1.
Регистрирајте се и објави ги твоите производи

  • Регистрирај ја својата продавница БЕСПЛАТНО и креирајте свој каталог од производи. Слободно обратете ни се доколку Ви е потребно помош.
  • Нашите технички лица ќе Ви помогнат во поставувањето на параметрите и ќе ви дадат насоки како да ја водите продавницата

2.
Маркетинг активности

  • Рекламирајте ја Вашата продавница и производите преку широки интернет можности како што се: Facebook, Instagram, Linkedln, e-mail маркетинг и сл.
  • Imapopust.com постојатно прави промоции за продажба и активности и ги рекламира категориите на производи преку своите маркетинг канали.

3.
Спакувај и испрати

  • Откако ќе купи некој, ќе Ви пристигне е-mail со детали за производот/ите.
  • Проверете го продуктот пред да го спакувате во соодветно пакување за транспорт и испратете го по курирска служба што е можно по скоро.

4.
Развијте го својот ONLINE бизнис со imapopust.com

  • Искористете ја бесплатната продавница за што повеќе производи во што повеќе категории со детален опис и уникатен наслов за истите.
  • Здружените маркетинг активности на продавниците и на imapopust.com ќе вроди со плод и со заработка за сите.

продукти