• Гумена бокс фигура

  Продава: АНДРЕЈ КОМПАНИ

  Гумена бокс фигура за дена. Наменета за деца над 3 години.

  259.00 ден299.00 ден
  Продава: АНДРЕЈ КОМПАНИ

  Гумена бокс фигура

  259.00 ден299.00 ден
 • Вертикална детска куќичка

  Продава: АНДРЕЈ КОМПАНИ

  Вертикална куќичка за играње за деца. Погодна и за момче и за девојче. Препорачана возраст од 2 до 6 години.

  1,349.00 ден1,499.00 ден
  Продава: АНДРЕЈ КОМПАНИ

  Вертикална детска куќичка

  1,349.00 ден1,499.00 ден
 • Количка за кукли „Nelly“

  Продава: АНДРЕЈ КОМПАНИ

  Оваа играчка е погодна за деца на возраст од 3 години и повеќе.
  Ја подобрува физичката координација на детето и помага да се подигне сочувствително и грижливо дете.
  Супер лесна и удобна количка на кукли – совршен подарок за секоја мала дама.
  Сетот вклучува количка за кукли, мека подлога за носење на кукла бебе.
  Рачката е прилагодлива според висината на детето.
  Покривот на количката може да се прилагоди на повеќе позиции.
  Потпирачот за грб се потпира во седечка и лежечка положба.
  Кошницата за складирање може да се користи за складирање на играчки и додатоци.
  Вашето дете може да ја носи својата кукла во мекото креветче.
  Торбата со пелена го придружува вашето мало девојче во сите нејзини авантури.
  Количката за кукли се склопува брзо и лесно во компактна големина за носење и складирање.
  Производот е спакуван во убава кутија за подароци.
  Оваа играчка е произведена во согласност со барањата на европските директиви и стандарди во врска со безбедноста на играчките.

  2,450.00 ден2,950.00 ден
  Продава: АНДРЕЈ КОМПАНИ

  Количка за кукли „Nelly“

  2,450.00 ден2,950.00 ден
 • Носач за бебиња ‘Dino’

  Продава: АНДРЕЈ КОМПАНИ

  Носач за бебиња со удобен потпирач за главата и прилагодлива должина на ремените според големината на бебето.

   

  Карактеристики:

   

  – Погоден за деца постари од 4 месеци, со тежина до 15 кг;
  – Три носат позиции на детето во носачот на бебиња:
  – На предната страна, бебето е свртено кон возрасниот – погодно за деца на возраст од 4 до 12 месеци;
  – На предната страна, бебето е свртено напред – погодно за деца на возраст од 4 до 12 месеци;
  – На задниот дел на возрасниот – погоден за деца на возраст од 6 до 12 месеци;
  – прилагодливи ремени

  999.00 ден1,799.00 ден
  Продава: АНДРЕЈ КОМПАНИ

  Носач за бебиња ‘Dino’

  999.00 ден1,799.00 ден
 • Носач за бебиња ‘Hippy’

  Продава: АНДРЕЈ КОМПАНИ

  Носач за бебиња со удобен потпирач за главата и прилагодлива должина на ремените според големината на бебето.

   

  Карактеристики:

   

  – Погоден за деца постари од 4 месеци, со тежина до 15 кг;
  – Три носат позиции на детето во носачот на бебиња:
  – На предната страна, бебето е свртено кон возрасниот – погодно за деца на возраст од 4 до 12 месеци;
  – На предната страна, бебето е свртено напред – погодно за деца на возраст од 6 до 36 месеци;
  – На задниот дел на возрасниот – погоден за деца на возраст од 12 до 36 месеци;
  – прилагодливи ремени
  – Удобен потпирач за глава;

  1,950.00 ден2,950.00 ден
  Продава: АНДРЕЈ КОМПАНИ

  Носач за бебиња ‘Hippy’

  1,950.00 ден2,950.00 ден
 • Видео монитор за Бебиња ‘Vector’

  Продава: АНДРЕЈ КОМПАНИ

  Видео мониторот за бебиња Вектор е практичен и лесен за користење. Благодарение на дигиталниот видеофон ќе бидете мирни во сонот на вашето бебе а можете да си го искористите времето во кое спие. Сетот вклучуа камера за мониторинг на бебето, монитор за следење, 2 адаптери и литиуска батерија за мониторот за следење.

  5,369.00 ден7,599.00 ден
 • Видео монитор за Бебиња ‘Polaris’

  Продава: АНДРЕЈ КОМПАНИ

  Видео мониторот за бебиња Поларис е практичен и лесен за користење. Благодарение на дигиталниот видеофон ќе бидете мирни во сонот на вашето бебе а и ќе можете да си го искористите времето во кое спие. Сетот вклучуа камера за мониторинг на бебето, монитор за следење, 2 адаптери и литиуска батерија за мониторот за следење.

  6,270.00 ден8,599.00 ден
 • Тепих со животни

  Продава: АНДРЕЈ КОМПАНИ

  Колку пораснало вашето дете можете сега да го измерите на еден поинаков начин.Тепихот со животните е безбедно и меко игралиште за забава на децата. Произведен е од водоотпорен , антибактериски и неканцероген материјал кој не е штетен за здравјето на децата. Димензија 100cm x 150cm во должина.

  2,599.00 ден3,599.00 ден
  Продава: АНДРЕЈ КОМПАНИ

  Тепих со животни

  2,599.00 ден3,599.00 ден
 • Тепих Лавиринт

  Продава: АНДРЕЈ КОМПАНИ

  Помогнете му на авиончето да го пронајде патот до пистата. Лавиринт тепих е безбедно и меко игралиште за забава на децата. Произведен е од водоотпорен , антибактериски и неканцероген материјал кој не е штетен за здравјето на децата. Димензија 100cm x 150cm во должина.

  2,599.00 ден3,599.00 ден
  Продава: АНДРЕЈ КОМПАНИ

  Тепих Лавиринт

  2,599.00 ден3,599.00 ден
 • Шаховски тепих

  Продава: АНДРЕЈ КОМПАНИ

  Шаховскиот тепих е безбедно и меко игралиште за забава на децата. Произведен е од водоотпорен , антибактериски и неканцероген материјал кој не е штетен за здравјето на децата. Димензија 130cm x 190cm во должина.

  2,599.00 ден3,599.00 ден
  Продава: АНДРЕЈ КОМПАНИ

  Шаховски тепих

  2,599.00 ден3,599.00 ден
 • Клацкалка Среќен Коњ

  Продава: АНДРЕЈ КОМПАНИ

  Клацкалка коњ за повеќечасовна забава! Се одликува со грива и опашка, голема подлога што се отстранува и може да се заклучи на свое место , големо седло со врвови и рачки од двете страни на вратот на коњот. Исто така, има тркала под нозете на коњот за кога ќе се отстрани основата.

  Карактеристики:

  – Висина: 94 см Ширина: 39 см – Должина: 79 см
  – Тежина: 5 кг
  – Материјал: пластика
  – Погоден за возраста: 3+

  3,699.00 ден4,799.00 ден
  Продава: АНДРЕЈ КОМПАНИ

  Клацкалка Среќен Коњ

  3,699.00 ден4,799.00 ден
 • Санка

  Продава: АНДРЕЈ КОМПАНИ

  Санката е изработена од високо квалитетна пластика, материјалот е издржлив и лесен за чистење од нечистотија по играње на отворено. Удобна форма на седиште за удобно возење и без напрегање на грбот.

  – Пластична санка за деца од 3 години.

  – Максимална издржливост до 50 кг.

  – лесна за чистење

  – Димензии: 43x82x27 см.

  1,699.00 ден2,299.00 ден
  Продава: АНДРЕЈ КОМПАНИ

  Санка

  1,699.00 ден2,299.00 ден

продукти