Количи за деца

 • TRICYLE ARENA – Трицикл за деца

  Продава: АНДРЕЈ КОМПАНИ

  Оваа играчка е погодна за деца на возраст од 1 година и повеќе со тежина до 25 кг .;
  Мултифункционален производ со 2 различни начини на употреба – родител го турка детето или самото дете ја вози играчката преку педали;

  Оваа играчка е погодна за деца на возраст од 1 година и повеќе со тежина до 25 кг .;
  Мултифункционален производ со 2 различни начини на употреба – родител го турка детето или самото дете ја вози играчката преку педали;
  Надстрешницата, рачката на родителот и заштитниците на браникот се отстрануваат, така што трициклот се претвора во трик за поголемо дете;
  Седиштето ротира на 360 степени;
  Две позиции на седиштето – режим свртен напред и лице в лице;
  Седиштето е опремено со безбедносен браник што се отвора напред;
  Удобна рачка за притискање на родителите;
  Подвижен потпирач за нозе што може да се преклопи;
  Предни ремобализирани ногавици;
  Преклопен крошна со штитник за сонце и панел за гледање;
  Широко и удобно седиште со мека текстилна обвивка;
  Седиштето има сигурносен ремен;
  Кошница за складирање на задната страна;
  Ѕвонче на управувачот;
  Високо квалитетни тркала отпорни на експлозија за да обезбедат одличен капацитет на носење и отпорност на абење;
  Педали на сопирачките на задните тркала;
  Чувари на кал на сите тркала;
  Капак на тркалото на предното тркало, спречува заробување на стапалата на детето;

  Оваа играчка е произведена во согласност со барањата на европските директиви и стандарди во врска со безбедноста на играчките.

  6,890.00 ден7,890.00 ден
  Продава: АНДРЕЈ КОМПАНИ

  TRICYLE ARENA – Трицикл за деца

  6,890.00 ден7,890.00 ден
 • TRICYCLE CITY – Трицикл за деца со Bluetooth

  Продава: АНДРЕЈ КОМПАНИ

  Кapaĸтepcтиĸи:

  Играчката е погодна за деца над 1,5 години со тежина до 25 кг.;
  Лесно се преклопува – за компактност при инсталација и поправка;
  Гуми „Кајчи“ – предни 10 “, задни 8“;
  Прилагодливо седиште во 2 позиции: напред (во насока на патување) и назад (свртено кон туркачот на трициклот);
  Трициклот може да го управува детето или да го турка родителот;
  Кога ќе го турка возрасно лице, детето ги става нозете на подножјето и се деактивираат педалите на предното тркало;
  Прилагодување на висината на рачката за родителска контрола во 3 позиции;
  Музичка кутија со мелодии, звук од стакло и светла – работи со 3 батерии, тип AA, 1,5 V (се продава одделно);
  Функција за напојување – телефонот репродуцира сè, од вашиот телефон, од каде што можете да ја контролирате моќноста на звукот;
  Отворање на безбедносната табла на средина;
  Подвижен потпирач за нозе;
  Надворешно прилагодлив крошна и луксузен текстилен тапацир на седиштето;
  Појас за безбедност;
  Држач за чаши / шишиња на рачката за родителска контрола;
  Корпа за багаж на задниот дел од трициклот;
  Сопирачки на задните тркала;
  Брзо расклопување на задните тркала;
  Капак на предните тркала, спречувајќи заробување на стапалата на детето;
  Копче за заклучување на педалите на предното тркало;

  Изведена во согласност со барањата на Директивата 2009/48 / ЕЗ „Безбедност на детски играчки“.

  7,490.00 ден8,490.00 ден
 • Chipolino – Трицикал за близнаци 2 play

  Продава: АНДРЕЈ КОМПАНИ

  Овој трицикл е погоден за две деца на возраст од 1,5 години и постари, вкупна тежина до 40 кг.;

  Повеќенаменски производ со две различни намени – родителот ги турка децата или детето ги вози педалите напред;

  Две позиции на предните седишта – напред и лице в лице;

  Првото седиште ротира 360 степени;

  Двете седишта се опремени со безбедносни браници;

  Удобна рачка за притискање на родителите;

  Две преклопни и подвижни потпирачи за нозе;

  Заштита од кал за сите тркала;

  Две големи преклопни крошни со штитници за сонце;

  Две широки и удобни седишта со мек текстилен тапацир;

  Секое седиште има сигурносен ремен;

  Торба за додатоци на рачки;

  Кошница за задна складирање;

  Ѕвонче и огледало на воланот;

  Големите воздушни високо квалитетни гумени тркала обезбедуваат одлична носивост и отпорност на абење;

  Педали на сопирачките на задните тркала;

  Капак на тркалото на предното тркало, спречувајќи им на децата да заглават стапала;

  Оваа играчка е произведена во согласност со барањата на европските директиви и стандарди во врска со безбедноста на играчките.

  Големина на трицикл:

  L 150 cm / W 56 cm / H 105 cm

  8,990.00 ден9,990.00 ден

продукти