Проодувалки

 • Chipolino дубак 4 во 1 “JOYA LUX”

  Продава: АНДРЕЈ КОМПАНИ

  Производор “JOYA LUX”  4 во 1 ги охрабрува обидите на бебето да ги направи своите први чекори и го подобрува неговиот баланс и координација.
  Боите и звуците на пaнелот со играчки и музички панел ја стимулираат креативноста на детето и ги развиваат неговите вештини за слух и визија.
  Функциите за скокање и лулка го дополнуваат забавното искуство и на бебето и на родителот.
  Волшебникот за бебиња е погоден за деца на возраст од 6 месеци и со тежина до 12 кг.
  Мултифункционален производ со 4 различни начини на употреба – бебе-шетач, центар за играње активности, рокер и скокач.
  Производот е произведен во согласност со европскиот стандард EN 1273.

  6,559.00 ден6,999.00 ден
  Продава: АНДРЕЈ КОМПАНИ

  Chipolino дубак 4 во 1 “JOYA LUX”

  6,559.00 ден6,999.00 ден
 • Chipolino Дубак Carrera (повеќе бои)

  Продава: АНДРЕЈ КОМПАНИ

  Погодно е за деца на возраст од 6+ месеци со тежина до 12 кг.
  Музичка табла за забава на бебето.
  Направено е од високо квалитетни и безбедни материјали.
  Широка основа за подобра стабилност.
  3 висински позиции на седиштето за да одговараат на висината на детето.
  6 сопирачки за да се спречи превртување или паѓање по скали.
  Лесно се склопува и компактен е за чување.
  Произведен според Европски стандард EN 1273.

  2,750.00 ден2,999.00 ден
  Продава: АНДРЕЈ КОМПАНИ

  Chipolino Дубак Carrera (повеќе бои)

  2,750.00 ден2,999.00 ден
 • Chipolino Дубак 3 во 1 – Lilly (повеќе бои)

  Продава: АНДРЕЈ КОМПАНИ

  Дубакот Lilly 3 во 1 го охрабрува детето да се обиде да ги направи своите први чекори и му помага на детето да го развива баланс и координација. Светлите бои и звуци на таблата со играчки и музички панел ја стимулираат креативноста на детето, развиваат слух и визија.
  Погодно е за деца на возраст од 6+ месеци со тежина до 12 кг.
  Мултифункционален производ со 3 различни начини за употреба.
  Ткаенината на основата лесно се отстранува и може да се користи како дубак.
  Може да се користи како проодувалка со помош на рачките, помагајќи му на детето да ги направи првите чекори.
  Може да се користи како активен центар.
  Може да се користи како лулашка.
  Шарена табла со играчки и музички панел за забава на бебето.
  Таблата со играчки може да се отстрани и да се користи одделно.
  Изработено од фина пластика со висок квалитет.
  Широка основа за подобра стабилност.
  3 висински позиции на седиштето за да одговараат на висината на детето.
  6 стопирачки за да спречи превртување или паѓање од скали.
  4 тркала (предните тркала се ротираат 360 степени).
  Лесно се склопува и компактен е за чување.
  Потребни 2 x AA/1,5V (не се вклучени).
  Произведено според Европски стандард EN 1273, изработено од 100% безбедни материјали.

  5,000.00 ден5,490.00 ден
 • Chipolino Дубак 4 во 1 – Fancy (повеќе бои)

  Продава: АНДРЕЈ КОМПАНИ

  Дубакот Fancy Lux 4 во 1 ги охрабрува обидите на бебето да ги направи своите први чекори и го подобрува неговиот баланс и координација. Боите и звуците на таблата со играчки и музички панел ја стимулираат креативноста на детето и ги развиваат неговите вештини за слух и визија.
  Погодно е за деца на возраст од 6+ месеци со тежина до 12 кг.
  Мултифункционален производ со 4 различни начини за употреба.
  Може да се користи како дубак.
  Може да се користи како лулка.
  Може да се користи како музички центар за активност на бебето.
  Може да се користи како проодувалка со помош на рачката поставена на задинот дел од дубакот. Рачката ќе му помогне и охрабри детето да ги направи првите чекори.
  Шарена табла со играчки и музички панел за нозете се во функција да го забавуваат бебето.
  Музичкиот панел може да се инсталира на 2 различни позиции.
  Седиштето може да ротира на 360 степени.
  Таблата со играчки може да се извади и да се користи одделно.
  Направен од фина пластика со висок квалитет.
  Широка основа за подобра стабилност.
  3 висински позиции на седиштето за да одговараат на висината на детето.
  6 сопирачки за да се спречи превртување или паѓање од скали.
  4 тркала (предните се ротираат 360 степени).
  Лесно се склопува и е компактен за чување.
  Потребни 2 x AA/1,5V батерии (не се вклучени со производот).
  Произведено според Европски стандард EN 1273, изработено од 100% безбедни материјали.

  5,199.00 ден5,559.00 ден

продукти